Ekstrabladet dk nyheder ok iphone 4s sim kort

ekstrabladet dk nyheder ok iphone 4s sim kort

tidligere - frem til og med iOS 8 - ellers været nødvendigt at have en udviklerkonto for at få adgang til betaversionerne. Har således været i kontakt med en kunde, der har fået skiftet sit SIM-kort seks gange, uden dette har givet en løsning på fejlen. Foto: Apples top-gadget, iPhone 4S, virker ikke altid til de primære funktioner, som opkald og SMS-beskeder, da nogle brugere oplever, at deres iPhone melder om SIM-kort fejl. Læs også :, mobiltest: iPhone 4S - en bedre iPhone. Læs også disse, fra forsiden. ekstrabladet dk nyheder ok iphone 4s sim kort

Iphone 4S registrere: Ekstrabladet dk nyheder ok iphone 4s sim kort

ekstrabladet dk nyheder ok iphone 4s sim kort 79
Tantra massage slagelse struer wellness 983
Ekstrabladet dk nyheder ok iphone 4s sim kort På de første tre generationer af iPhonen sidder simkortholderen i toppen, mens den på danske porno piger svensk fisse iPhone 4 og nyere sidder på siden. Der er sådan set ikke noget i vejen for at du kan indsætte eller tage simkortet ud imens din iPhone er tændt, men jeg vil dog altid anbefale dig at slukke telefonen inden du indsætter eller fjerner simkortet. Sådan skifter du simkort på en iPhone med simkort i toppen. Se her hvordan du skifter simkortet på din iPhone.
Virum thai massage prostata massage århus 838
ekstrabladet dk nyheder ok iphone 4s sim kort

Ekstrabladet dk nyheder ok iphone 4s sim kort - Hvordan s tter

For det f rste bruger iPhone 4/4S et Mikro-SIM og ikke Mini-SIM kort. Det simkort du skare i var et Mini-Sim kort. For det andet tror du har sk ret SIM-kortet forkert. Se hvordan du inds tter og fjerner simkortet i din iPhone 4 og iPhone. Det er et problem, som vi er beviste om i vores butikker og kundeservice, og vi er i dialog med blandt andet Apple om det, fortæller Telenors pressechef Peter Glüsing til. Indsæt simkortet og skub bakken på plads igen, og wupti nu er simkortet installeret. Men brugerne fik altså lov til at teste seneste version, iOS. Der skal trykke ret hårdt - overraskende ekstrabladet dk nyheder ok iphone 4s sim kort hårdt.

0 tanker om “Ekstrabladet dk nyheder ok iphone 4s sim kort

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *