I seng med svigermor pik i numsen

i seng med svigermor pik i numsen

er et kapitel for sig selv. Hold da kæft, udbrød Anders, det må jeg nok sige, jamen blev der så aldrig endnu en gang? Hvad så bagefter, ville Anders vide. Karen tog omkring mig og pressede sig ind mod mig, og provokerende begyndte hun at rotere med underlivet og overkroppen i cirklende bevægelser. Karen kom ind i top og et skørt som sad stramt på hendes hofter og snart strømmede det ud af højttalerne med inciterende rytmer. Ude på terassen lå min svigermor i en solvogn splitternøgen og tog solbad. Hendes store blodfyldte klitoris får en kraftig omgang og det har hun aldrig nogen sinde prøvet før.

Afsnit, i seng: I seng med svigermor pik i numsen

Svigermor, udbrød Lotte pludselig. Nej, Susan besluttede at studere videre i Århus, og det harmonerede ikke med mine planer om at fortsætte i Ålborg, så et halvt år senere gik vi hvert til sit, og Karen har jeg ikke set siden! Så gled hun ned og begyndte at slikke min pik ren ganske som sidst.

Svigermor: I seng med svigermor pik i numsen

Jeg sagde til hende at det var nu hun dansk landbrugs museum sexy club gladsaxe havde chancen for at afprøve sin fantasi, og medens hun sad og tænkte førte jeg nu min anden hånd hen over hendes lår og ned til hendes kusse. Vi kunne ikke komme til at være ene men jeg kunne se på de blikke hun sendte mig og den måde hun gav mig knus på når vi mødtes, at der ville ske noget frækt igen inden længe. Jeg kommer i en kæmpe udløsning der bare bliver ved med at sprøjte ud af mig på grund af den kraftige opsparing. Og da vi på vores vej, passerede et smukt kraftigt hassel træ, så tog jeg min lommekniv frem og skar en kraftig og smidig hassel kæp på en halv meters længde og hun stirrede på kæppen og bagefter på mig og sagde med en lille.

0 tanker om “I seng med svigermor pik i numsen

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *