Gratis adgang legoland pasfoto frederiksberg

gratis adgang legoland pasfoto frederiksberg

Pasfoto Frederiksberg ved metro, frederiksberg, centret Pas Biblioteket, frederiksberg Danskere bliver snydt af tilbud om gratis Legoland -billetter: Det Pasfoto og pasbilleder til voksne, babyer og børn. Få pasfotos med det samme. Åbent hverdage.00 -16.00. Du kan selv medbringe et pasfoto, men du kan også få taget et pasfoto. Legoland var fup: Danskere holder selv svindel Det koster 90 kroner og er digitalt, dvs. At vi ikke udskriver. For tiden bliver flere snydt af et falskt Facebook-opslag, der tilbyder gratis billetter til Legoland. Rolighedsvej 6 1958 Frederiksberg Tel.

Pas: Gratis adgang legoland pasfoto frederiksberg

Ledsagekortet skal anvendes de steder, hvor Dansk Blindesamfunds medlems- og rejsekort tidligere har givet mulighed for at medtage en ledsager,.eks. Tivoli har intet at gøre med dette opslag, og vi fraråder alle at trykke på linket. DSB Billetautomat, lUK, der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer. gratis adgang legoland pasfoto frederiksberg

Gratis adgang legoland pasfoto frederiksberg - Gratis adgang til

Gratis billetter til Legoland var fup: Danskere holder selv svindel-hjulet kørende. foto : Mads Claus Rasmussen Scanpix). Samme svindelnummer er Tivoli i, københavn blevet udsat for, skriver Tivoli. Legoland advarer - igen - om forsøg på svindel med billetter. Klik og se, hvordan svindlerne forsøger at lokke.

0 tanker om “Gratis adgang legoland pasfoto frederiksberg

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *